Ar greitas procesas yra visada teisingas procesas? - Butaitė, Monika; Maliauskaitė, Klaudija (Vilnius University Open Series, 2023)
Straipsnyje analizuojami greitumo principo probleminiai aspektai siekiant teisingo bylos išnagrinėjimo.
Keywords: Operatyvumo principas; administracinis procesas; civilinis procesas; baudžiamasis procesas; teisingas procesas; eisėjų darbo vertinimo kriterijai