Kodėl administraciniam procesui (ne)reikalinga kasacija? - Jokšas, Deividas; Katiševskaja, Erika (Vilnius University Open Series, 2021)
Straipsnyje analizuojama administracinių teismų sistema, jos privalumai, trūkumai bei patobulinimai.