Telemedicina: probleminiai (ne)reguliavimo aspektai ir ateities perspektyvos - Gulbinas, Alanas; Jogminaitė, Kamilė (Vilnius University Open Series, 2021)
Straipsnyje analizuojami telemedicinos probleminiai (ne)reguliavimo aspektai ir ateities perspektyvos