Skaitmeniniai duomenys: ar reikalingas naujas teisinis reguliavimas? - Medvedevaitė, Akvilė; Mickevičiūtė, Gabrielė Velta (Vilnius University Open Series, 2021)
Straipsnyje analizuojami skaitmeninių duomenų fenomeno, jų reguliavimo ir duomenų nuosavybės probleminiai aspektai ir svarba.