Anglų kalbos mokymo nuotoliniu būdu metodika ir jos taikymas - Lisinskienė, Ingrida; Kubiliūnas, Ramūnas (Vilnius University Open Series, 2021)
Anglų kalbos mokytojai nuolat turi tobulinti savo nuotolinio mokymo kompetencijas, peržiūrėti savo darbo metodiką, nes nuotolinis mokymas reikalauja naujų metodikų išbandymo. Straipsnyje nagrinėjami nuotolinio mokymo ir mokymosi metodų taikymo anglų kalbos pamokose aspektai, pristatoma susisteminta nuotolinio anglų kalbos mokymo metodika sinchroninėms bei asinchroninėms pamokoms, aptariami mokytojų poreikio naudoti šią metodiką tyrimo rezultatai.
Keywords: Anglų kalba; anglų kalbos mokymas; anglų kalbos mokymas nuotoliniu būdu; anglų kalbos mokymo metodika