Bioninis žmogus – nusikalstamos veikos subjektas? - Lapienytė, Kristina; Latakaitė, Greta (Vilnius University Open Series, 2023)
Straipsnyje siekama išanalizuoti, kas yra bioninis žmogus, ir ar bioninis žmogus gali būti nusikalstamos veikos subjektas pagal dabartinį Lietuvos Respublikos baudžiamąjį kodeksą.