Rezoliucijos priimti ieškinį apskundimo problematika - Biveinytė, Roberta; Dambrauskaitė, Aušrinė (Vilnius University Open Series, 2021)
Šiame straipsnyje analizuojami rezoliucijos priimti ieškinį apskundimo probleminiai aspektai, pateikiama 2013 – 2020 m. laikotarpio Lietuvos teismų praktikos analizė ir jos atitiktis Lietuvos Respublikos civilinio proceso kodekse įtvirtintam reguliavimui.