Turinio viršenybė prieš formą principas, taikymas mokestiniuose ginčuose - Sabalys, Arnas; Remeika, Robertas (Vilnius University Open Series, 2021)
Straipsnyje pateikiama turinio viršenybės prieš formą principo samprata, naujų įstatymo pakeitimų aktualumai, susiformavimo analizė ir principo taikymas naujausiuose mokestiniuose ginčuose Lietuvoje bei užsienyje.