Scientific Research in Education, Vol 3 (2020) - Orechova, Monika; Gudaitytė, Dalija (Vilnius University Open Series, 2020)
Leidinys parengtas Lietuvos edukacinių tyrimų asociacijos (LETA) iniciatyva Recenzuojamas mokslo leidinys