Acclamatio Gintarui Švedui: mokslo, valstybės reformų ir teisės kūrybos dešimtmečiai - Prapiestis, Jonas (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: Aukščiausiosios Tarybos Teisinės sistemos komisija; Vilniaus universiteto Teisės fakultetas; profesorius Gintaras Švedas; Baudžiamosios justicijos kodifikuotoji teisė; Baudžiamojo kodekso projekto rengimo grupė