Probleminiai gydytojo ar kito sveikatos priežiūros specialisto baudžiamosios atsakomybės už neatsargiai padarytą žalą paciento gyvybei arba sveikatai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamuosius įstatymus aspektai - Švedas, Gintaras; Gutauskas, Aurelijus (Vilnius University Open Series, 2022)
-
Keywords: -