Veiksmingo žmogaus teisių apsaugos įrankio link: individualaus konstitucinio skundo modelio pasirinkimas ir šiam institutui tenkantys iššūkiai - Pūraitė-Andrikienė, Dovilė (Vilnius University Open Series, 2022)
-
Keywords: -