Teismo sprendimas – tai pasakojimas ar statistika? Konstitucinio Teismo sprendimo aiškumo standarto svarba skaitmenizuojant teismų procesus - Murauskas, Donatas (Vilnius University Open Series, 2022)
-
Keywords: -