Samdomojo darbo pajamų praleistų reikšmių įrašymas taikant daugiareikšmį įrašymą - Puslytė, Guoda; Levulienė, Rūta (Vilnius University Open Series, 2025)
Analizuojant apklausų duomenis, dažnai tenka spręsti neužpildytų reikšmių problemą. Įprastai respondentai vengia atsakyti į klausimus, kurie yra susiję su asmenine ar finansine informaciją. Šiame darbe palyginami keturi daugiareikšmio įrašymo metodai. Rezultatai atskleidžia, kad atsitiktinių miškų bei klasifikavimo ir regresijos medžių metodai užtikrina mažiausią paklaidą.