Baudžiamoji atsakomybė už neteisėtą disponavimą pirmtakais (prekursoriais). Ar Lietuva tinkamai įgyvendina Europos Sąjungos Tarybos pamatinį sprendimą 2004/757/TVR? - Gruodytė, Edita; Milinis, Albertas; Kliučinskas, Evaldas (Vilnius University Open Series, 2024)
-