Беглый взгляд на нерусскую историю северной столицы - Бурба, Домининкас (Literatūra, 2017)
[Bartłomiej Garczyk. Wielonarodowy Petersburg: nierosyjska historia miasta 1703–1917. Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk. Poznań: Wydawnictwo Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk, 2015. 203 s., XCVIII iliustr. s.]
Keywords: nėra