Formos: tuštėjančios, nykstančios, susidarančios - Daujotytė, Viktorija (Literatūra, 2016)
Viktorijai Daujotytei 702014 m. lapkričio 12 d. Vilniaus universiteto Filologijos fakultete, Kristijono Donelaičio auditorijoje buvo surengtas prof. Viktorijos Daujotytės seminarų ciklo „Už disciplinų“ renginys „Kitas seminaras“, kuriame dalyvavo buvę Profesorės doktorantai. Seminaro, kurio susitikimai Vilniaus universitete tęsiasi nuo 2013 m. rudens, svarstymus orientuoja Profesorės suformuluota nuostata: „Būti disciplinoje, disciplinose, kad galima būtų išeiti už jų, būti tekste, tekstuose, pasikliauti įdėmia tekstų analize, jos intensyvumu, išvedančiu už tekstų. Išeiti už neišeinant iš.“Ši publikacija – seminaro vedėjos įvadas ir dalyvių pranešimai – skiriami gražiai Profesorės sukakčiai.
Keywords: nėra