Meistrysčių vadyba Platono dialoge Valstybininkas - Bartninkas, Vilius (Literatūra, 2014)
Pristatant Platono Valstybininką paprastai nurodoma, kad šis dialogas yra skirtas apsvarstyti tikrojo politinio veikimo (valstybininkystės) ir politikos išmanymo klausimus. Dialoge laikomasi prielaidos, kad valstybininko veiklos ir žinojimo pagrindas yra savitos meistrystės (technē) turėjimas. [...]