КНИГА О РУССКИХ ЛИТВЫ: XX–XXI ВВ. - Коницкая, Елена (Literatūra, 2013)
[Lietuvos rusai XX-XXI a. pradžioje: istorija, tapatybė, atmintis =Русские Литвы в XX-XXI вв.: история, идентичность, память:straipsnių rinkinys / sudarė Grigorijus Potašenko (ats. redaktorius),Pavel Lavrinec, Andrius Marcinkevičius; redaktorių kolegija:vyr. redaktorius Vygintas Bronius Pšibilskis … [et. al.].Вильнюс: Издательство Вильнюсского университета, 2013. 404 с.]