Studija apie Lietuvos ir lietuvių kultūros bičiulį - Dručkutė, Genovaitė (Literatūra, 2013)
Thierry Laurent, Jean Mauclère (1887–1951). Une vie d‘écriture [Jean Mauclère (1887-1951). Rašymui paskirtas gyvenimas], Paris: L’Harmattan, 2011, 118 p.