„Kultūros šventųjų“ paieškos - Kučinskienė, Aistė (Literatūra, 2022)
Viktorija Šeina, Savas svetimas dainius. Adamas Mickiewiczius lietuvių literatūros kanone (1883–1940): monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2021, 304 p.