„Senokai Tau berašiau, bet šitą laišką rašau jau labai seniai...“: Janinos Degutytės laiškai Teresei Ramanauskaitei-Bukauskienei - Raškevičiūtė, Jurgita Žana Žana (Literatūra, 2018)
[straipsnis lietuvių kalba; santrauka anglų kalba]
Keywords: nėra