КНИГА О РУССКИХ ЛИТВЫ: XX–XXI ВВ. - Коницкая, Елена (Literatūra, 2013)
[Lietuvos rusai XX-XXI a. pradžioje: istorija, tapatybė, atmintis = Русские Литвы в XX-XXI вв.: история, идентичность, память: straipsnių rinkinys / sudarė Grigorijus Potašenko (ats. redaktorius), Pavel Lavrinec, Andrius Marcinkevičius; redaktorių kolegija: vyr. redaktorius Vygintas Bronius Pšibilskis … [et. al.]. Вильнюс: Издательство Вильнюсского университета, 2013. 404 с.]