Mylimai dainos ir laiškai - Žvirgždas, Manfredas (Literatūra, 2022)
Balys Sruoga, Raštai, t. 17: Laiškai Vandai Daugirdaitei, kn. 1: 1919–1924, sudarė Algis Samulionis (1936–1994), Neringa Markevičienė, parengė Neringa Markevičienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2021, 541 p.