Žaidimo logika Karen Blixen kūryboje - Kačkutė, Eglė (Literatūra, 2016)
Steponavičiūtė, Ieva. 2011. Texts at Play. The Ludic Aspects of Karen Blixen’s Writing [Žaidžiantys tekstai. Žaidimo aspektas Karen Blixen kūryboje], Scandinavistica Vilnensis 3, Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla.