Tarp kulinarijos ir istorijos - Dambrauskaitė, Neringa (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
– Rec.: Rimvydas Laužikas. „Istorinė Lietuvos virtuvė: maistas ir gėrimai Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje“. Vilnius, 2014. – 208 p.
Keywords: -