Abipusis "chameleono sindromas". Lenkija tarpukario lietuvių visuomenės akiratyje. Pamąstymai apie Audriaus Abromaičio disertaciją "Lenkija ir Lietuvos visuomenė: požiūriai į Lenkiją Lietuvoje 1918-1940 m." ir jos gynimą - Gaidis, Ryšard (Lietuvos istorijos studijos, 2024)
-