Ir laivas plaukia ... (tarp praeities gyvų vaiduoklių). - Rec.: Kasparavičius A. Lietuva 1938-1939 m. Neutraliteto iliuzijos. Vilnius: Baltos lankos, 2010. 300 p. - Vaišnys, Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2010)
-