Paminklas pirmosioms e. paveldo versijoms - Žukas, Teodoras (Lietuvos istorijos studijos, 2023)
Apie Tito Krutulio disertaciją „Istoriniai pasakojimai Lietuvos periodinėje spaudoje lietuvių kalba 1904–1944 m.“ ir jos gynimą / On Titas Krutulys’ Thesis „Historical Narratives in the Lithuanian Periodical Press in Lithuanian Language from 1904 to 1944“