(Ne)istorinis istorinio Atgimimo laikotarpio tyrimas - Vaitelė, Tomas (Lietuvos istorijos studijos, 2020)
Rec.: Anna Mikonis-Railienė, Renata Šukaitytė, Mantas Martišius, Renata Stonytė, Politinis lūžis ekrane: (po)komunistinė transformacija Lietuvos dokumentiniame kine, videokronikoje ir televizijoje, Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2020.