Tolimi Smolensko, Polocko ir Vitebsko kraštai - Petrilionis, Antanas (Lietuvos istorijos studijos, 2019)
Apie Andriaus Jurkevičiaus disertaciją „Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės regioniniai valdžios elitai: Smolensko, Polocko ir Vitebsko žemių atvejai (1392–1579 m.)“ ir jos gynimą