Religija, kalba, kultūra ir politika XI‒XX amžiuje - Jakulis, Martynas (Lietuvos istorijos studijos, 2019)
Apie tarptautinį seminarą „Religious Communities and Political Constructions: Balkans, Eastern Europe, Mediterranean (11th‒20thCenturies)“