Pirmoji lietuvių moterų judėjimo istorija (Apie Virginijos Jurėnienės daktaro disertaciją "Lietuvių moterų judėjimas XIX a. pabaigoje-XX a. pirmoje pusėje") - Steponavičienė, Lirija (Lietuvos istorijos studijos, 2005)
-