Disertacija sovietmečio istorijos tema apie šiandienos Lietuvos visuomenę (apie Valdemaro Klumbio daktaro disertaciją „Lietuvos kultūrinio elito elgsenos modeliai sovietmečiu") - Bukaitė, Vilma (Lietuvos istorijos studijos, 2010)
-