Kova su „kinų sienos“ mitu - Tarvydaitė, Dominyka (Lietuvos istorijos studijos, 2023)
Apie Leono Nekrašo disertaciją „„Pafrontė“: Valstybė ir visuomenė Lietuvos pasienyje su Lenkija 1920–1939 m.“ ir jos gynimą / On Leonas Nekrašas’ Thesis „„Frontline Area“: State and Society in Lithuania’s Borderland with Poland in 1920–1939“