Menas, kuriantis imperinę erdvę - Kudijanovas, Laurynas (Lietuvos istorijos studijos, 2023)
Rec.: Elena Andreeva, Russian Central Asia in the Works of Nikolai Karazin, 1842–1908: Ambivalent Triumph, Palgrave Macmillan, 2021.