Orientas Lietuvos Didžiosios Kunigaikštijos visuomenės tradicijoje: totoriai ir karaimai - Bairašauskaitė, Tamara (Lietuvos istorijos studijos, 2008)
Sud. T. Bairašauskaitė, H. Kobeckaitė, G. Miškinienė. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2008. T. 6, 370 p.