Lietuviškasis sugrįžimas į pokario miestą - Šipelytė, Monika (Lietuvos istorijos studijos, 2019)
Apie Viltės Janušauskaitės disertaciją „Urbanistinio paveldo apsauga sovietinėje Lietuvoje: idėjos ir praktika“ ir jos gynimą