Kai dokumentas pradeda lemti žmogaus likimą (apie Mindaugo Klovo disertaciją „Privačių dokumentų atsiradimas ir raida Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje XIV a. pabaigoje – XVI a. pradžioje (1529 m.)“ ir jos gynimą) - Jurkevičius, Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
...