Unconventional Story on Civil Values - Šermukšnytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2015)
Rec.: Leonidas Donskis, Pilietinis ugdymas: bendrojo lavinimo mokyklų 10 klasės vadovėlis, Vilnius: Versus aureus, 2010.