Konferencijos „Lietuva–Lenkija–Švedija: Europos dinastinės jungtys ir istoriniai-kultūriniai ryšiai“ apžvalga - Klovas, Mindaugas (Lietuvos istorijos studijos, 2013)
Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmuose 2012 m. spalio 4–5 d. prasidėjo Vilniaus konferencijų ciklas „Lietuvos Didžioji Kunigaikštystė ir Europos dinastinių ryšių tradicijos“, kurio tikslas – išnagrinėti įvairius su LDK susijusių Europos dinastijų ryšius, dinastinės politikos aspektus bei dinastinių tradicijų formas.