Cultural Echoes from the Rebirth Period - Rasickaitė, Ignė (Lietuvos istorijos studijos, 2025)
Rec.: Viktorija Jonkutė, Tarp praeities ir ateities. Kolektyvinė atmintis XX a. pabaigos Atgimimo laikotarpio lietuvių ir latvių kultūrinėje spaudoje, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024.
Keywords: -