How Rural Society Was Occupied - Bėčiūtė, Kotryna (Lietuvos istorijos studijos, 2023)
Apie Antano Terlecko disertaciją „Kolchozų visuomenės sukūrimas: Lietuvos kaimo sovietizacija 1940–1965 m.“ ir jos gynimą / On Antanas Terleckas’ Thesis „Creation a Kolkhoz Society: The Sovietization of Lithuanian Countryside (1940–1965)“
Keywords: -