Ecce Historicus, or the March of Clio through Lithuania - Krutulys, Titas (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
Rec.: Aurelijus Gieda, Manifestuojanti Klėja. Istorikai ir istorika Lietuvoje 1883–1940 metais, Vilnius: Vilniaus universitetas, 2017.