Įdomus, vertingas ir... aktualus leidinys - Kasperavičius, Algis Povilas (Lietuvos istorijos studijos, 2013)
Rec.: Lietuvos ir Lenkijos diplomatiniai santykiai 1938–1940 metais. Dokumentų rinkinys / Sudarytojai Algimantas Kasparavičius ir Pavel Libera. Vilnius: LII leidykla, 2013.