What was Left in the Margins: The Forgotten Children - Aleksynaitė, Simona (Lietuvos istorijos studijos, 2025)
Rec.: Ieva Balčiūnė, Augintiniai: atsikratymas vaikais sovietmečio Lietuvoje, Vilnius: Aukso žuvys, 2024.