Law cases of Albertas Goštautas versus widow and sons of Mikalojus Mikalojaitis Radvila ir and versus Jonušas Stanislovaitis Kostevičius - Lazutka, Stanislovas; Mankuvienė, Rasa (Lietuvos istorijos studijos, 1996)
-