The Book about Constituent Assembly of Lithuania - , Steigiamajam Seimui - 90" - Rec.: Steigiamajam Seimui - 90 / sud. S. Kaubrys, A. Vyšniauskas (Lietuvos valstybingumo paveldas. T. l), Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2011. 251 p. - Vyšniauskas, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2011)
-