„The Americans Will Come and Liberate Us“: A New Perspective on Lithuanian Post-War Society - Matimaitytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2023)
Rec.: Regina Laukaitytė, Pokaris Lietuvoje. Belaukiant išlaisvinimo, Vilnius: Lietuvos istorijos institutas, 2022.