Nesisuksi – negyvensi. Ekonominės Vilniaus gyvenimo realijos ankstyvaisiais naujaisiais laikais - Stepavičius, Povilas Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2019)
Apie Dariaus Sakalausko disertaciją „Privataus kapitalo valdymas: Vilniaus atvejis XVII–XVIII amžiais“ ir jos gynimą